- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Куряча грудка по-китайськи — проста і ситна страва
Якщо хочеться чогось смачного, легкого в приготуванні й одночасно корисного, куряча грудка по-китайськи — чудовий варіант. Це дуже проста і ситна страва.
Інгредієнти:
куряча грудка — 2 шт.;
апельсиновий сік — як маринад, аби вся грудка була в ньому;
спеції — до смаку;
рис — 1 склянка;
олія — трохи на сковороду;
кунжут — до смаку;
лист салату — по 2 на тарілку.
Приготування.
Порізати грудку на дрібні шматочки (2-3 см), додати спеції та залити апельсиновим соком. Залишити це все в холодильнику на кілька годин.
Потім поставити варитися рис, а в цей час на розігріту сковороду додати трохи олії й викласти туди шматочки курки разом із маринадом.
Тримати на великому вогні протягом 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
При подачі покласти листя салату, на нього викласти рис і зверху додати курку.
Більше новин читайте на GreenPost.