Догори
Дати відгук

Куряча грудка по-китайськи — проста і ситна страва

До того ж дуже корисна.

1 хв на прочитання03 Лютого 2025, 07:24
Фото з відкритих джерел Фото з відкритих джерел
Поділитись:

Якщо хочеться чогось смачного, легкого в приготуванні й одночасно корисного, куряча грудка по-китайськи — чудовий варіант. Це дуже проста і ситна страва.

Інгредієнти:

куряча грудка — 2 шт.;

апельсиновий сік — як маринад, аби вся грудка була в ньому;

спеції — до смаку;

рис — 1 склянка;

олія — ​​трохи на сковороду;

кунжут — до смаку;

лист салату — по 2 на тарілку.

Приготування.

Порізати грудку на дрібні шматочки (2-3 см), додати спеції та залити апельсиновим соком. Залишити це все в холодильнику на кілька годин.

Потім поставити варитися рис, а в цей час на розігріту сковороду додати трохи олії й викласти туди шматочки курки разом із маринадом.

Тримати на великому вогні протягом 5-7 хвилин, постійно помішуючи.

При подачі покласти листя салату, на нього викласти рис і зверху додати курку.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Зеленський підписав Закон про підтримку агросектору — важливий крок до стандартів ЄС
Президент підписав євроінтеграційний Закон про підтримку аграріїв
1 хв на прочитання2 години тому
Фото ілюстративне
Єврокомісія не виключає судових позовів проти Польщі, Угорщини та Словаччини через заборону українського зерна
1 хв на прочитання4 години тому
Фото ілюстративне, My pictures are CC0. When doing composings / Pixabay
Аграрії України намолотили понад 40 мільйонів тонн зернових
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Нові правила сплати за землю: спрощення переходу обов’язків при зміні власника нерухомості
1 хв на прочитання31 Жовтня 2025
В Одеській області вводять осінньо-зимову заборону на вилов риби у зимувальних ямах
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Хелловін: від кельтських традицій до українських інтерпретацій
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
На Закарпатті розслідують забруднення річки Верке (ФОТО)
1 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Каріньян повертається: день, коли червоне вино з характером святкує своє відродження
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025