Цей сирний суп дуже простий у приготуванні. А завдяки сиру і м’ясу він настільки ситний, що однієї відносно невеликої каструлі вистачає надовго.
Інгредієнти:
Приготування:
Ретельно очистіть і промийте цибулю-порей, подрібніть і відкладіть убік. Почистіть і дрібно нашаткуйте цибулю.
У сковороді розігрійте олію. Викладіть у неї фарш і обсмажте до коричневого кольору, додайте дрібку меленого кмину, тертий зубчик часнику, сіль і перець.
Потім додайте цибулю-порей, ріпчасту цибулю і смажте, кілька разів добре перемішуючи, протягом 3-4 хвилин.
Влийте овочевий бульйон і доведіть до кипіння. Варіть приблизно 20 хвилин, поки цибуля-порей не стане м’якою.
Наріжте кубиками плавлений сир і додайте до супу. Добре перемішайте, поки суп не стане повністю однорідним і в ньому не буде сирних грудочок.
Дайте покипіти пару хвилин. Суп повинен бути дуже густим, але ви можете додати трохи більше бульйону, якщо вважаєте його занадто густим.
Відкоригуйте смак сіллю і перцем. Посипте нарізаною зеленою цибулею і зеленню, подавайте з хлібом.