Догори
Дати відгук

Як приготувати популярний німецький сирний суп, простий рецепт

Посипте нарізаною зеленою цибулею і зеленню, подавайте з хлібом.

1 хв на прочитання21 Листопада 2022, 08:42
Поділитись:

Цей сирний суп дуже простий у приготуванні. А завдяки сиру і м’ясу він настільки ситний, що однієї відносно невеликої каструлі вистачає надовго.

Інгредієнти:

  • Цибуля-порей 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія соняшникова 1 ст. л.
  • Свинячий фарш 350 г
  • Кмин мелений 3 г
  • Часник, зубчики 1 шт.
  • Овочевий бульйон 1 л
  • Плавлений сир 300 г
  • Зелена цибуля, пучок 1 шт.
  • Зелень за смаком
  • Сіль і перець чорний мелений за смаком.

    Приготування:

Ретельно очистіть і промийте цибулю-порей, подрібніть і відкладіть убік. Почистіть і дрібно нашаткуйте цибулю.

У сковороді розігрійте олію. Викладіть у неї фарш і обсмажте до коричневого кольору, додайте дрібку меленого кмину, тертий зубчик часнику, сіль і перець.

Потім додайте цибулю-порей, ріпчасту цибулю і смажте, кілька разів добре перемішуючи, протягом 3-4 хвилин.

Влийте овочевий бульйон і доведіть до кипіння. Варіть приблизно 20 хвилин, поки цибуля-порей не стане м’якою.

Наріжте кубиками плавлений сир і додайте до супу. Добре перемішайте, поки суп не стане повністю однорідним і в ньому не буде сирних грудочок.

Дайте покипіти пару хвилин. Суп повинен бути дуже густим, але ви можете додати трохи більше бульйону, якщо вважаєте його занадто густим.

Відкоригуйте смак сіллю і перцем. Посипте нарізаною зеленою цибулею і зеленню, подавайте з хлібом.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.