Догори
Дати відгук

Як приготувати курячі стегна з кабачками на сковороді

Кабачків багато не буває

2 хв на прочитання25 Вересня 2022, 23:40
Поділитись:

Коли немає часу бавитися і фантазувати, досвідчена господиня готує на обід курку. При цьому її необов'язково запікати цілком з картоплею. Виберіть улюблену частину птиці (філе, крильця або тельбухи), і вже через півгодини на столі буде стояти шедевр. Курячі стегна з кабачками — саме та історія.

Як кажуть в народі, кабачків багато не буває. Цей овоч ідеальний не тільки в якості самостійної страви, але і у вигляді гарніру, соусу, підливи. Щоб приготувати курячі стегна з кабачками на сковороді вам потрібно приділити годину вільного часу. Але від такого обіду не відмовиться ні дорослий, ні дитина.

Інгредієнти

  • Куряче стегно:750 г
  • Кабачок:1 шт.
  • Сметана:200 г
  • Сіль:за смаком
  • Білий перець:за смаком
  1. Насамперед підготуйте курячі стегна. Обсмажте на розігрітій олії до золотистої скоринки. Потім перемістіть на тарілку, дайте їм охолонути.
  2. Молоді кабачки промийте, наріжте дрібними кубиками. Обсмажте до напівготовності на тій же сковороді. Далі пересипте їх в окрему миску.' alt="Курячі стегна з кабачками на сковороді" title="Курячі стегна з кабачками на сковороді" v:shapes="_x0000_i1025">
  3. Очистіть цибулю і наріжте їх такими ж дрібними кубиками. Обсмажте овочі до золотистого кольору на тій же сковороді, додавши дрібку цукру. Додайте до цибулі сметану і сіль з перцем.
  4. Тушкуйте цибулю в сметані пару хвилин, а потім додайте до нього кабачки. Все перемішайте, спробуйте на смак. Додайте в соусі курячі стегна. Тушкуйте страву під кришкою на маленькому вогні до готовності курки.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро