Випічка з нього виходить жовтенькою-жовтенькою без усяких там барвників. Тісто універсальне - з нього можна далі готувати як солодку випічку — пиріжки, ватрушки, косички. Так і вироби з солоною начинкою.
Вироби виходять пухкими, красивими. Радимо спробувати.
Інгредієнти
3/4 склянки | |
2 шт. | |
6 г. | |
3 г. | |
3 ст.ложки | |
5 ст.ложок | |
1 склянка | |
540 г. | |
| |
Розраховано на 10 порцій |
Спочатку просіяне борошно слід змішати з сухими швидкодіючими дріжджами — їх змішують відразу з борошном.
Запечений до готовності гарбуз розтерти з цукром, сіллю і жовтками. Не конче розтирати усе до однорідної маси — дуже гарно, коли малесенькі шматки гарбуза будуть невеличкими включеннями у тісті: