Якщо ви любите картоплю фрі, тоді й крокети вам будуть до смаку. Приготовлені за нашим детальним рецептом, крокети вийдуть з хрусткою верхньої скоринкою, а всередині з ніжною серединкою. Подавати на стіл крокети можна і як самостійне блюдо, і як гарнір. Начинка може бути будь-яка на вибір. Один з найкращих варіантів з картоплею та грибами.
Інгредієнти
Для приготування потрібні такі продукти:
- картопля — 1 кг;
- печериці — 250 г;
- масло — 100 г;
- молоко — 3 ст.л.;
- олія;
- яйця — 3 шт.;
- борошно — 100 г;
- панірувальні сухарі — 100 г.
Як приготувати
Для початку потрібно нарізати та обсмажити гриби. Картоплю треба відварити. В готовлю картоплю додайте масло, молоко, сіль, перець. Зробіть пюре. Додайте обсмажені гриби та одне яйце. Вимішайте все.
Тепер сформуйте кульки. Обваляйте в борошні, в яйці та сухарях. Розігрійте олію та обсмажте у фритюрі крокети. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.