Догори
Дати відгук

Як приготувати доступний потужний природний антибіотик вдома

Куркума — одна з найкорисніших спецій на Землі, оскільки вона має незліченні кулінарні та лікувальні властивості.

2 хв на прочитання22 Січня 2021, 10:55
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

На відміну від звичайних знеболювальних, антибіотиків та інших препаратів для зменшення запалення та подолання інфекції, вживання куркуми та меду не матиме жодних негативних побічних ефектів.

Куркума та мед не лише допомагають боротися із втратою щільності кісткової тканини та зменшити запалення, але й зміцнюють вашу імунну систему.

Куркума — одна з найкорисніших спецій на Землі, оскільки вона має незліченні кулінарні та лікувальні властивості. Завдяки своєму величезному потенціалу, вона широко використовується в аюрведичній, індійській і китайській медицині протягом тисячоліть,  пише Ukr.Media.

Ця помаранчева спеція може стати потужним природним засобом для лікування численних проблем зі здоров'ям, оскільки вона лікує проблеми зі шкірою, рани та порізи, проблеми з диханням, захворювання печінки, м'язові розтягування nf проблеми зі шлунком. Вона підтримує травлення, лікує запалення, знімає інфекції nf бореться зі злоякісними пухлинами

Її сильні антиоксидантні, антимікробні та протизапальні властивості обумовлені активним інгредієнтом, куркуміном.

Дослідження показали позитивний ефект у знищенні мікробів, лікуванні гастритів, пептичних виразок, виразок шлунка, H. pylori.

Крім того, регулярне споживання 200 мг куркуми знижує симптоми остеоартриту.

Турмерон, ще один активний інгредієнт, є біологічно активним елементом, який поліпшує функцію мозку та відновлює клітини головного мозку, таким чином, лікуючи хворобу Альцгеймера.

Підготувати потужний природний антибіотик із цією неймовірно корисною спецією та скористатися її численними перевагами просто: 1 столова ложка куркуми та 100 г органічного меду змішати у скляній банці. 

У разі застуди або грипу вживайте по пів столової ложки цього засобу щогодини. Переконайтеся, що він тане в роті перед тим, як ви його проковтнете. Ви також можете додати його в чашку чаю або молока.

До слова, одне з правил здорового режиму харчування — поживний сніданок.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
ФОТО: ілюстративне
Погода здивує: синоптики прогнозують аномальний грудень
1 хв на прочитання48 хвилин тому
ФОТО: Україна й Азербайджан підписали Меморандум про співпрацю у питаннях захисту довкілля / Міндовкілля
Україна та Азербайджан поглиблюють співпрацю у питаннях захисту довкілля
1 хв на прочитаннягодина тому
Каспійський тюлень. Зображення згенеровано ШІ
На берег Каспійського моря викинуло майже 2 000 мертвих тюленів — ось що відомо про причини смерті
1 хв на прочитання2 години тому
ФОТО: ілюстративне / club4paws.ua
День гуманного суспільства: що передбачає ініціатива?
4 хв на прочитання3 години тому
Міндовкілля відновить систему моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів
2 хв на прочитання4 години тому
Україна інтегрується до міжнародної системи боротьби з ННН-рибальством
1 хв на прочитання4 години тому
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі
1 хв на прочитання5 годин тому
Міненерго заохочує бізнес розвивати модель постачання електроенергії
1 хв на прочитання6 годин тому