Догори
Дати відгук

Як приготувати доступний потужний природний антибіотик вдома

Куркума — одна з найкорисніших спецій на Землі, оскільки вона має незліченні кулінарні та лікувальні властивості.

2 хв на прочитання22 Січня 2021, 10:55
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

На відміну від звичайних знеболювальних, антибіотиків та інших препаратів для зменшення запалення та подолання інфекції, вживання куркуми та меду не матиме жодних негативних побічних ефектів.

Куркума та мед не лише допомагають боротися із втратою щільності кісткової тканини та зменшити запалення, але й зміцнюють вашу імунну систему.

Куркума — одна з найкорисніших спецій на Землі, оскільки вона має незліченні кулінарні та лікувальні властивості. Завдяки своєму величезному потенціалу, вона широко використовується в аюрведичній, індійській і китайській медицині протягом тисячоліть,  пише Ukr.Media.

Ця помаранчева спеція може стати потужним природним засобом для лікування численних проблем зі здоров'ям, оскільки вона лікує проблеми зі шкірою, рани та порізи, проблеми з диханням, захворювання печінки, м'язові розтягування nf проблеми зі шлунком. Вона підтримує травлення, лікує запалення, знімає інфекції nf бореться зі злоякісними пухлинами

Її сильні антиоксидантні, антимікробні та протизапальні властивості обумовлені активним інгредієнтом, куркуміном.

Дослідження показали позитивний ефект у знищенні мікробів, лікуванні гастритів, пептичних виразок, виразок шлунка, H. pylori.

Крім того, регулярне споживання 200 мг куркуми знижує симптоми остеоартриту.

Турмерон, ще один активний інгредієнт, є біологічно активним елементом, який поліпшує функцію мозку та відновлює клітини головного мозку, таким чином, лікуючи хворобу Альцгеймера.

Підготувати потужний природний антибіотик із цією неймовірно корисною спецією та скористатися її численними перевагами просто: 1 столова ложка куркуми та 100 г органічного меду змішати у скляній банці. 

У разі застуди або грипу вживайте по пів столової ложки цього засобу щогодини. Переконайтеся, що він тане в роті перед тим, як ви його проковтнете. Ви також можете додати його в чашку чаю або молока.

До слова, одне з правил здорового режиму харчування — поживний сніданок.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Фото: Телеграм-канал «Стоматологія по-простому»
Зуб видалили, а все одно болить: стоматологи розповідають, що відбувається і що при цьому слід робити
2 хв на прочитаннягодина тому
Пандемія Поширення пташиного грипу H5N1 Хвороби
Пандемія на підході: ВООЗ бʼє на сполох через поширення пташиного грипу H5N1
1 хв на прочитання2 години тому
Фото ілюстративне
Напилася води і померла: у Великій Британії розслідують смерть жінки, якій призначили препарат, що викликає спрагу
2 хв на прочитання2 години тому
Фото ілюстративне
Достатньо повідомити рацс: у Німеччині спростили процедуру зміни статі в документах
1 хв на прочитання9 годин тому
Лікар назвав популярні напої, які підвищують тиск
1 хв на прочитання10 годин тому
Закарпатські медики дорогою до лікарні запустили серце пацієнту
2 хв на прочитанняВчора
Порядок застосування допоміжних репродуктивних технологій оновлено - МОЗ
1 хв на прочитанняВчора
4 корисні звички щоб зменшити ризик розвитку раку і хвороб серця
2 хв на прочитанняВчора