Вже неодноразово було доведено користь вживання сала у помірних кількостях. «smak.ua» вирішили поділитися з вами рецептом засолювання сала, від якого ви не зможете відірватися.
Складові:
Сало – 1 кг.
Часник – 1-2 головки.
Лавровий лист – 4 шт.
Перець горошком – 20 г.
Сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Наріжте свіже сало завтовшки 10 см.
Добре натріть його великою сіллю.
Укладіть шматки в суху каструлю, переклавши їх часточками часнику і лавровим листком, пересипавши горошком перцем.
Накрийте кришкою сало і залиште настоятися при кімнатній температурі 2 дні.
Дістаньте сало, загорніть кожен у шматок паперу і відправте на зберігання холодильник.