Догори
Дати відгук

Як працюватимуть у Києві садки, школи й технікуми під час зимового локдауну

Дитячі садки та заклади спеціальної середньої освіти — у звичному режимі, школи підуть на дистанційне навчання.

1 хв на прочитання18 Грудня 2020, 13:11
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

Після зимових канікул, з 11 січня 2021 року, освітні заклади Києва працюватимуть у дистанційному форматі. Про це повідомили в Департаменті освіти й науки КМДА.

Після зимових канікул, які для столичних учнів триватимуть з 25 грудня 2020 року до 10 січня 2021 року, заклади загальної середньої освіти з 11 до 24 січня працюватимуть у дистанційному режимі. Це стосується також закладів професійної освіти. 

Дитячі садочки з 8 до 24 січня працюватимуть у звичайному режимі. Адміністрація має також право приймати документи нових вихованців. 

Також це стосується спеціальних закладів загальної середньої освіти. Водночас спілкування між працівниками закладу, проведення нарад, семінарів та педагогічних рад, зустрічі з батьками можуть відбуватися винятково в онлайн-форматі. 

Нагадаємо, що в Києві станом на 18 грудня на карантин зачинені три школи. На дистанційному навчанні перебувають 637 класів у 222 школах. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві — 907. Також хворіють понад 750 педагогів.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 144 групи в 122 садках. П’ять садочків повністю зачинені на карантин. 

Як ми писали раніше, в Міністерстві освіти та науки надали рекомендації школам у зв’язку із запровадженням локдауну з 8 до 24 січня — або належно організувати дистанційне навчання, або оголосити на цей час канікули. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.