Фітнес-тренер Віктор Мандзяк розповідає, як бути тим, «що не проти би збідніти на пару кілограмів жиру». Головна порада — уникати різноманіття в їжі, уникати по можливості шведських столів.
«Алгоритм наступний: сіли за стіл, з’їли одну страву, встали з-за столу і пішли геть. Геть, я сказав!» — говорить фітнес-тренер.
Віктор Мандзяк наголошує, що це ніяк не конфліктує із закликами дієтологів харчуватися різноманітно, щоб організм отримував всі необхідні йому речовини.
«Так-так, звісно, харчування мусить бути різноманітним, це один з основних принципів раціонального харчування. Але нам треба зробити так, щоб вовк був цілий, і вівці не голодні (це не помилка, це авторська подача). Тобто, щоб харчування було різноманітним, а ви не переїдали», — говорить спортсмен.
Віктор Мандзяк запевняє, що вихід є, і навіть не один, а два.
«Ви можете з'їсти запечену рибу з рисом та овочами. А за деякий час заточити соковите яблуко. Але між споживанням різних страв має бути певний проміжок часу. Обмежтеся однією стравою за трапезу, і ваша фігура та здоров'я кинуться вам на шию в радісних сльозах зі словами: «Нарешті, ти одумався, ненажеро!» — переконує Віктор Мандзяк.