Вєтрова Влада1 хв на прочитання05 Січня 2023, 22:11
Це найпростіший і улюблений багатьма крем для бісквітних тортів, тістечок, капкейків. Також можна замінити сире згущене молоко на варене, інформує UkrMedia.
Інгредієнти:
- Масло вершкове - 200 гр.
- Згущене Молоко - 200 гр.
- Ванільна есенція, ром або коньяк (за бажанням) - 1 ч. л.
Приготування:
- Для того, щоб крем вийшов однорідним, необхідно, щоб продукти були кімнатної температури. В першу чергу вершкове масло вийміть з холодильника і залиште його на деякий час на тарілці, воно повинно стати дуже м'яке.
- Потім м'яке вершкове масло необхідно збити міксером до тих пір, поки маса не стане пишною і повітряноїю, це займе приблизно 4-5 хвилин. Маса повинна придбати консистенцію густої сметани.
- Не припиняючи збивання почніть вводити згущене молоко приблизно по одній столовій ложці. Потрібно збивати масу до однорідного стану після кожної порції згущеного молока, поки крем не стане пишним і повітряним.
- За потреби, крем можна трохи охолодити, щоб він краще тримав форму. Масляний крем добре підходить для прикраси тортів, тістечок капкейків та інших кондитерський виробів.
Масляний крем на згущеному молоці готовий. Приємного апетиту!