Яблучний мус — простий і бюджетний рецепт десерту

1 хв на прочитання02 Жовтня 2023, 00:34

Окрім того, він готується швидко.

Яблучний мус — десерт, який готується просто і швидко. Окрім того, цей рецепт цілком бюджетний.

Інгредієнти:

тверді зелені яблука — 300 г;

вода — 500 мл;

цукор — 5 ст. ложок;

желатин — 6 листочків;

ваніль — дрібка;

м'ята — 3 листочки.

Приготування.

Яблука очистити від шкірки, порізати на часточки й опустити в киплячу воду. Варити до мʼякості 10-15 хвилин. Відкинути на сито та протерти.

У воду для варіння додати цукор і розмішати до розчинення.

Желатин замочити у питній воді на 5 хвилин. Додавати в сироп по листочку, струшуючи зайву воду.

Сироп із желатином ввести в яблучне пюре, додати ваніль і перемішати. Дати трохи охолонути і збити міксером. Готовий мус розкласти по креманках, охолодити та прикрасити м'ятою.

Також ми писали про обсмажені яблука — десерт нашвидкуруч.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: