Яблучні оладки — дуже простий і смачний рецепт. Приготування цієї страви не забере у вас багато часу та зусиль.
Якщо яблука солодкі, можна додавати менше цукру, якщо кислі — більше. Також якщо яблука пустять багато соку, то борошна може знадобитися трохи більше, ніж зазначено у рецепті.
Інгредієнти на 10 оладок:
яблука — 3 шт.;
цукор — 2 ст. ложки;
яйце — 1 шт.;
борошно — 4 ст. ложки;
кориця мелена — 0,5 ч. ложки;
олія — для смаження.
Приготування.
Яблука очистити, вирізати серцевини. Натерти яблука на великій тертці.
Натерті яблука перекласти у глибоку миску. Всипати цукор. Додати до яблук корицю та яйце.
Перемішати масу.
Потім поступово всипати борошно, добре перемішуючи лопаткою.
Викладати яблучне тісто столовою ложкою на добре розігріту сковороду з олією, формуючи невеликі оладки.
Смажити яблучні оладки на невеликому вогні по 3 хвилини з кожного боку.
Також ми розповідали про домашню локшину: простий рецепт із двох інгредієнтів.