Догори
Дати відгук

Яблучні оладки — швидко і смачно

Якщо яблука солодкі, можна додавати менше цукру, якщо кислі — більше.

1 хв на прочитання10 Жовтня 2022, 07:33
Поділитись:

Яблучні оладки — дуже простий і смачний рецепт. Приготування цієї страви не забере у вас багато часу та зусиль.

Якщо яблука солодкі, можна додавати менше цукру, якщо кислі — більше. Також якщо яблука пустять багато соку, то борошна може знадобитися трохи більше, ніж зазначено у рецепті.

Інгредієнти на 10 оладок:

яблука — 3 шт.;

цукор — 2 ст. ложки;

яйце — 1 шт.;

борошно — 4 ст. ложки;

кориця мелена — 0,5 ч. ложки;

олія — ​​для смаження.

Приготування.

Яблука очистити, вирізати серцевини. Натерти яблука на великій тертці.

Натерті яблука перекласти у глибоку миску. Всипати цукор. Додати до яблук корицю та яйце.

Перемішати масу.

Потім поступово всипати борошно, добре перемішуючи лопаткою.

Викладати яблучне тісто столовою ложкою на добре розігріту сковороду з олією, формуючи невеликі оладки.

Смажити яблучні оладки на невеликому вогні по 3 хвилини з кожного боку.

Також ми розповідали про домашню локшину: простий рецепт із двох інгредієнтів.

 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.