Вітамінний капустяний салат із яблуком, морквою й оцтовою заправкою

1 хв на прочитання03 Вересня 2022, 07:33

Для його приготування знадобиться не лише ніж, а й тертка.

Приготувати такий салат дуже просто.

Інгредієнти:

капуста — 200 г;

морква — 1 шт.;

яблуко — 1 шт.;

олія — ​​30 мл;

оцет 9% — 1 чайна ложка;

сік лимонний — 1 чайна ложка;

сіль за смаком;

цукор — 0,5 чайної ложки;

суміш мелених перців — 1 дрібка.

Приготування.

З капусти зняти верхні листочки. Перекласти капусту на обробну поверхню і тонко пошаткувати. Можна скористатися для подрібнення спеціальною терткою.

Натерти моркву для салату на тертці з великими осередками. Можна скористатися терткою для корейської моркви, якщо маєте.

Очистити яблуко. Подрібнити його ножем у формі тонкої соломки.

Для заправки в невелику миску влити олію, оцет, лимонний сік. Усипати цукор, сіль, суміш мелених перців. Інгредієнти заправки перемішати.

Отриману суміш додати до подрібнених інгредієнтів. Перемішати.

Вітамінний салат із капусти з оцтом готовий.

Також ми розповідали про швидкий штрудель із яблуками: швидко, смачно, корисно та доступно.

Окрім того, ми писали про квашену капусту з буряком і часником: швидкий і смачний рецепт.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: