Догори
Дати відгук

Відома військова розповіла, як вакцинувала від коронавірусу літніх батьків

І мати, і батько у перші дні відчули на собі деякі побічні ефекти, але зараз уже почуваються добре.

1 хв на прочитання29 Березня 2021, 11:30
Військова Олена Білозерська вакцинувала від коронавірусу батьків Військова Олена Білозерська вакцинувала від коронавірусу батьків
Поділитись:

Військова та номінантка на Шевченківську премію Олена Білозерська вакцинувала проти коронавірусу своїх батьків. Як літні люди почуваються після вакцинації, Білозерська розповіла на особистій Facebook-сторінці. 

«Вакцинувала обох батьків. Усі  — група ризику. Ковішилдом, залишковими дозами», — написала Олена Білозерська.

Додала, що у батька наступного дня був нетривалий легкий озноб, а в матері — сильний озноб і слабкість, вона добу пролежала в ліжку. Зараз обоє почуваються нормально. Жодних ліків для полегшення стану подружжю не довелося приймати. 

Також вакциною AstraZeneca щепився чоловік Олени Білозерської. Він теж перебував у групі ризику, але вакцинування переніс добре. Жодних побічних ефектів у нього не виникло та допомога лікарів не знадобилася. 

Раніше Білозерська закликала підходити до вакцинації зважено, не вірити фейкам і не боятися побічних ефектів. Військова стверджує, що побічні ефекти після вакцинації — це цілком нормальна ціна за те, щоб не захворіти на ковід. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost