Догори
Дати відгук

Від 19 листопада в Україні очікується сильне похолодання

Температура повітря становитиме найближчої ночі 0...+5 градусів

2 хв на прочитання16 Листопада 2023, 13:34
Поділитись:

Синоптикиня Наталка Діденко, на своїй сторінці в facebook, попередила про значне похолодання зі снігом у багатьох областях та розповіла де завтра пройдуть дощі та гулятиме рвучкий вітер.

За її словами, в деяких областях температура повітря вночі знизиться аж до 14 градусів. Проте на більшості територій буде незначне похолодання.

Температура повітря становитиме найближчої ночі 0...+5 градусів, на півдні до +9 градусів, завтра вдень передбачається +4...+9 градусів, у південній частині та на південному сході +9...+12, в Криму до +14 градусів.

У Києві 16 листопада буде рвучкий вітер, до 12-15 метрів за секунду. Будьте обережні й не стійте під старими деревами, великими гілляками, білбордами, непевними дротами та дахами будинків. Місцями в Києві завтра очікується невеликий дощ, ввечері можливий мокрий сніг. Впродовж доби температура повітря буде приблизно однаковою, +4+6 градусів, завтра ввечері зниження до +1+4 градусів.

"Надалі ще холоднішатиме, в суботу в західних областях погода — увага! — буде особливо несприятливою із сильним мокрим снігом та штормовим вітром, у неділю на півдні, в центрі та на сході пройдуть сильні дощі та буде сильний вітер!", - зазначила Діденко.

Як повідомив метеоролог Ігор Кібальчич, за його прогнозами також  після 16 листопада відбудеться зниження температури повітря та місцями випаде перший сніг. 

Погода в Україні на 18 листопада

У суботу, 18 листопада, вночі без істотних опадів, вдень у південних, західних та північних областях пройдуть дощі, у Карпатах та на Прикарпатті сніг, мокрий сніг. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 °С, вдень +3...+8 °С, у Криму до +12 °С.

Погода в Україні на 19 листопада

У неділю, 19 листопада, у південних та східних областях очікується дощ, місцями з мокрим снігом. На решті України без істотних опадів. Вітер північний / північно-західний, 5 - 10 м/с, на півдні окремі пориви, 15 - 17 м/с. Температура повітря вночі +3...-2 °С, вдень +2...+7 °С.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підпишіться та отримуйте

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.