Вершковий яблучний пиріг - торт за лічені хвилини

1 хв на прочитання06 Вересня 2022, 16:00

Рецепт дуже ніжного та пишного пирога

У такому пирозі виходить дуже м’яка і ніжна начинка, яблука перетворюються на приємну, солодку масу, яка не розтікається, а при охолодженні залишається густою. Простий рецепт в «Простих рецептах»

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти :

Процес приготування

Яйця з’єднуємо із сіллю та збиваємо міксером до пишної та густої маси.

Поступово всипаємо цукор та ванільний цукор, збиваємо масу до густини.

Вливаємо молоко кімнатної температури, вливаємо вершкове масло розтоплене, охолоджене і перемішуємо.

Всипаємо цедру, вимішуємо до однорідності.

Всипаємо борошно з розпушувачем і перемішуємо до однорідності.

Яблука чистимо від шкірки, ріжемо тонкими часточками і змішуємо із тістом.

Форму застеляємо пергаментом, змащуємо олією і викладаємо тісто, розрівнюємо.

Можна зверху присипати цукром із корицею, якщо вам подобається таке поєднання з яблучною начинкою.

Випікаємо при 180 градусах близько 40 – 50 хвилин, готовність перевіряємо шпажкою.

Охолоджуємо пиріг у формі, виймаємо та посипаємо цукровою пудрою.

Ось такий простий рецепт дуже ніжного та пишного пирога з ароматною та ніжною яблучною начинкою.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: