Вєтрова Влада1 хв на прочитання17 Липня 2022, 09:09
Бажаєте додати італійської атмосфери у власний дім? Пропонуємо приготувати разом з нами дуже смачні томати, рецепт легкий, але досить довготривалий у приготуванні. Та ми обіцяємо, що Ви не пошкодуєте, коли їх спробуєте!
Ігредієнти
- Томати сорт сливка 3 кг.
- Оливкова олія (залежить від ємкості баночок).
- Сіль.
- Цукор.
- Базилік.
- Орегано або розмарин.
- Часник.
Приготування в'ялених томатів
- Помийте і просушіть томати. Розріжте вздовж і витягніть серцевину (насіння). Розкладіть половинки на паперовому рушнику зрізом вниз, щоб прибрати зайву вологу.
- Змастіть решітку від духовки оливковою олією і викладіть на неї половинки томатів зрізом вгору. Посоліть, присипте цукром і улюбленими травами.
- Увімкніть духовку на 80 градусів і поставте у неї сушитися томати на 8-10 годин. Наріжте слайсами часник.
- Перекладіть томати у стерилізовану баночку, чергуючи з часником і залийте оливковою олією. Готово!
Такі томати можна додавати до солоної вівсянкі на сніданок, до бутербродів або ж пасти. А залишок оливкової олії, після споживання томатів можна додавати до салатів або рису.