Догори
Дати відгук

Узимку смакуватиме: закуска з кабачків або баклажанів із перцем, морквою і помідорами

Смачне поєднання овочів, які є на будь-якому городі.

1 хв на прочитання09 Жовтня 2022, 11:52
Поділитись:

Для приготування цього салату можна брати або кабачки, або баклажани, або 50 на 50 того й того.

Інгредієнти (на 7 банок по 0,5 л):

кабачки чи баклажани — 3 кг;

перець болгарський — 1,5 кг;

помідори — 2 кг;

морква — 5 шт.;

цибуля ріпчаста — 2 шт.;

зелень;

сіль — 1 ст.л. (з гіркою);

оцет 9 % — 3/4 склянки;

цукор — 1 склянка;

олія соняшникова — 3/4 склянки.

Приготування.

Овочі помити, порізати великими шматками. Моркву потерти на крупній терці чи нарізати кільцями.

Перемішати і залишити на 2-3 години. За цей час овочі повинні пустити сік.

Поставити овочі на маленький вогонь, додати цукор, оцет, олію і тушкувати близько 1 години (стежачи, щоб овочі не розварилися). Готові овочі розкласти в стерильні банки і закатати. Закрутити банки й закутати до повного остигання.

Також ми розповідали про капусту, квашену з яблуками: простий рецепт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost