Догори
Дати відгук

Українські туристи в Єгипті залишаться без Нового року та Різдва

В країні ввели нові карантинні обмеження.

1 хв на прочитання21 Грудня 2020, 14:40
Поділитись:

У Міністерстві туризму та старожитностей Єгипту скасовують святкування Нового року, щоб уникнути масових зібрань. Про це повідомляє видання Arabnews.

Відпочинок у Єгипті на новорічні свята планує істотна частина українців. Як на відпустках у курортній країні позначаться нові обмеження?

В межах боротьби з пандемією в готелях скасують новорічні та різдвяні вечері для туристів, розповів Олександр Новіковський, заступник генерального директора туроператора «Tez Tour», повідомляє «РБК-Україна».

«Раніше такі вечері приносили готелям істотну частину доходу й користувались популярністю серед туристів. У цілому під час відпочинку не будуть проводити масові збори. Нові правила запроваджують у зв'язку з поширенням COVID-19. Жодної іншої інформації про обмеження, окрім скасування новорічних вечорів, ми поки не отримували», — говорить представник «Tez Tour».

До пандемії багато готелів також традиційно проводили новорічні вечірки або концерти із запрошенням зірок. Олександр Новіковський припускає, що їх також або скасують, або змінять формат таких заходів з урахуванням обмежень під час пандемії.

Водночас представники інших туроператорів повідомили, що варто дочекатися від влади Єгипту більш детальної інформації про нові обмеження для туристів.

«Ці правила можуть змінитися. Ми зараз саме очікуємо офіційного листа, де нас повідомлять про зміни й про те, як і що буде працювати в готелях», — пояснила представник туроператора.

Нагадаємо, що в Україні почали діяти нові карантинні обмеження.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost