Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • У поліції назвали ймовірну причину смерті мера Кривого Рогу — провели слідчий експеримент

У поліції назвали ймовірну причину смерті мера Кривого Рогу — провели слідчий експеримент

На самому місці події були виявлені 4 камери відеоспостереження.

2 хв на прочитання07 Вересня 2021, 19:44
Фото: Укрінформ Фото: Укрінформ
Поділитись:

Постріл, внаслідок якого загинув мер Кривого Рогу Костянтин Павлов, було зроблено 15 серпня орієнтовно о 6:45 ранку. Про це на брифінгу заявив заступник начальника Головного управління - начальник слідчого управління ГУНП у Дніпропетровській області Олег Сліпчук, повідомляє  Укрінформ.

"Приблизний час пострілу, за результатами відпрацювання прилеглої території, після встановлених додаткових свідків і очевидців, додаткових камер, які знаходилися поруч на будинках з будинком Павлова, слідство прийшло ближче до конкретного висновку, що саме о 6:45 ранку відбувся фатальний постріл, за результатами якого Павлов загинув", - поінформував Сліпчук.

За його словами, на самому місці події були виявлені 4 камери відеоспостереження, і одна з них знаходилася всередині будівлі, а саме - у холі будинку, де проживав Павлов.

"За результатами огляду цього відео співробітники поліції і слідчі встановили, що Павлов тривалий період часу знаходився у будинку сам. Тобто, у ніч перед цією подією будь-яких сторонніх осіб, і будь-якої інформації, яка б свідчила про перебування інших осіб (у той час у будинку, де проживав Павлов - ред.), при перегляді камер відеоспостереження не було встановлено", - зазначив Сліпчук.

Він сказав, що у ході розслідування слідчі за участю криміналістів у галузі балістичної експертизи, судово-медичних експертів провели слідчий експеримент, у ході якого було відтворено обстановку події, можливу траєкторію пострілу тощо.

"І можемо свідчити, що смерть Павлова наступила безпосередньо після одного пострілу з близької відстані", - поінформував правоохоронець.

Окремо він уточнив, що 27 серпня Офіс генпрокурора ухвалив рішення про доручення здійснення слідства у цій справі слідчим Головного слідчого управління Нацполіції.

Нагадаємо, що 15 серпня мера Кривого Рогу знайшли мертвим у власному будинку.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost