Догори
Дати відгук

У Києві створять 270 гектарів нових парків і скверів

Зелені зони передані у постійне користування комунального об’єднання «Київзеленбуд».

1 хв на прочитання19 Серпня 2021, 16:15
Фото:
UA.NEWS Фото: UA.NEWS
Поділитись:

У Києві створять нові зелені зони загальною площею понад 270 га. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Зазначені зелені зони передані у постійне користування комунального об’єднання «Київзеленбуд», а також комунальним підприємствам з утримання зелених насаджень районів міста, які доглядають за новоствореними парками та скверами, комплексно забезпечують належний стан зелених насаджень.

«Створення парків і скверів, а також збільшення кількості зелених насаджень загального користування є одним із пріоритетних завдань органів місцевого самоврядування. Із початку роботи нової каденції Київської міської ради було прийнято сотні рішень щодо створення нових зелених зон загальною площею понад 270 га. Необхідно закріплювати статуси парків і скверів, щоб унеможливити забудову цих природних зон», — заявив директор КП «Інженерний центр», депутат Київради, голова Постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Михайло Терентьєв.

За його словами, парки та сквери є невід’ємною частиною сучасного міського простору, і Київрада майже на кожному пленарному засіданні підтримує рішення про створення нових зелених зон.

Нагадаємо, де погуляти на вихідні у Києві.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко