Догори
Дати відгук

У Чернівецькій області реанімації COVID-лікарень заповнені на 100%

Ситуація у місті ускладнюється.

1 хв на прочитання31 Жовтня 2021, 17:09
В Одесі ковідних хворих рятують бізнес і люди, які перераховують гроші на кисень В Одесі ковідних хворих рятують бізнес і люди, які перераховують гроші на кисень
Поділитись:

У Чернівецькій області реанімації усіх госпітальних баз, в яких лікують коронавірусних  хворих завантажені на 100%. Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація.

"Реанімації усіх госпітальних баз Чернівців, де лікують хворих на COVID-19, завантажені на 100%. Багато недужих і у відділеннях міських медичних закладів. Найвищі показники у Міській лікарні № 4 та № 3 – 100% і 93% відповідно", - йдеться у повідомленні.

Дані озвучив директор департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА Олег Чорний під час засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"За минулу добу, 30 жовтня, в області госпіталізували 169 людей. Ми і раніше мали такі високі цифри, однак не у вихідні, для суботи це надзвичайно велике число. Зафіксовано 16 летальних випадків. Завантаженість у госпітальних базах щодня збільшується, тож маємо робити все, аби уберегти себе та своїх рідних від недуги. Варто пам’ятати, що вакцинація та дотримання норм карантину рятують життя",– сказав Чорний.

Під час засідання комісії ТЕБ та НС говорили також про випадки порушення протиепідемічних норм. Робочі групи, які працюють в області, вже обстежили 303 об’єкти. 27 осіб притягнули до адміністративної відповідальності. 75 буковинцям надали відповідні рекомендації.

Нагадаємо, що за останню добу від COVID-19 в Україні померло 336 людей, зафіксовано 17,5 тисяч нових випадків захворювання.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Зображення згенероване ШІ
У Франції схвалили законопроект про заборону дискримінації за волоссям
1 хв на прочитаннягодина тому
Омікрон Коронавірус Вакцинація
В Україну доставлено 254 тисячі доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
2 хв на прочитання3 години тому
Фото з відкритих джерел
Хто випускає більш смердючі гази і що робити, якщо дуже потрібно «поставити на паузу» метеоризм? Ось що розповідає експерт
4 хв на прочитання6 годин тому
Сніданок Шкідливі звички Фрукти Поради дієтолога
Найгірший час для вживання бананів: коли фрукт перетворюється на отруту
2 хв на прочитання7 годин тому
Сніданки, які згублять ваше здоров’я
1 хв на прочитанняВчора
«Зерносховище»: у Національному академічному драмтеатрі ім. Лесі Українки показали виставу про Голодомор
1 хв на прочитанняВчора
Петрів піст: як легше пережити ці дні та втихомирити серце
1 хв на прочитанняВчора
Під час будівництва Палацу спорту у Тернополі директор "наварив" 25 млн грн
1 хв на прочитанняВчора