Цибуля, що здивує: маринована закуска з гірчицею та кропом

1 хв на прочитання5 годин тому
Фото: Feastingathome.com

Набридли звичайні маринади? Додайте пікантності та хрусткої текстури до м'яса або салатів за допомогою цієї простої, але дуже смачної закрутки.

Це ідеальна закуска до м'яса або просто так. Готується дуже просто, а смак — неперевершений.

Інгредієнти.

дрібна цибуля — 500 г;

вода — 200 мл;

оцет — 100 мл;

цукор — 2 ст. л.;

сіль — 1 ст. л.;

зерна гірчиці — 1 ч. л.;

зерна коріандру — 1 ч. л.;

лавровий лист — 2-3 шт;

кріп — кілька гілочок.

Приготування.

Цибулю почистити і бланшувати в окропі 2-3 хвилини. Це допоможе легше зняти лушпиння.

Для маринаду змішати воду, оцет, цукор і сіль. Довести до кипіння.

У стерилізовані банки покласти цибулю, гірчицю, коріандр, лавровий лист і кріп.

Залити все киплячим маринадом і закатати.

Більше рецептів на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: