Це ідеальна закуска до м'яса або просто так. Готується дуже просто, а смак — неперевершений.
Інгредієнти.
дрібна цибуля — 500 г;
вода — 200 мл;
оцет — 100 мл;
цукор — 2 ст. л.;
сіль — 1 ст. л.;
зерна гірчиці — 1 ч. л.;
зерна коріандру — 1 ч. л.;
лавровий лист — 2-3 шт;
кріп — кілька гілочок.
Приготування.
Цибулю почистити і бланшувати в окропі 2-3 хвилини. Це допоможе легше зняти лушпиння.
Для маринаду змішати воду, оцет, цукор і сіль. Довести до кипіння.
У стерилізовані банки покласти цибулю, гірчицю, коріандр, лавровий лист і кріп.
Залити все киплячим маринадом і закатати.
Більше рецептів на GreenPost.