Догори
Дати відгук

Три способи приготувати пиріжки з варенням, як у запашних булочних

Пиріжки виходять особливо смачними

2 хв на прочитання22 Січня 2023, 22:35
Поділитись:

Під час приготування пиріжків ми сподіваємося на те, що їхня начинка не витече на деко та не пригорить на ньому.

Пиріжки виходять особливо смачними та красивими на вигляд, коли тісто підрум'янюється, а начинка залишається всередині та з кожним відкушуванням борошняного виробу ми насолоджуємось його неперевершеним смаком.

Картопляний крохмаль

Для того, щоб рідке варення стало густішим, можна взяти 30−40 г крохмалю та розчинити в 40 г води. 300 мл рідкого варення перелити в невелику миску, додати розбавлений крохмаль, розмішати та поставити на півтори хвилини в мікрохвильову піч. Після того як варення охолоне, його можна використовувати як начинку та не боятися, що вона витече.

Манка

Візьміть 10 г манки, додайте в 250 мл варення, перемішайте в невеликій каструлі до однорідної консистенції, краще блендером, і залиште на тридцять хвилин. Потім, помішуючи, доведіть до кипіння на невеликому вогні та проваріть три-чотири хвилини. Начинка буде готова після охолодження.

Желатин

Розведіть одну чайну ложку желатину у двох столових ложках теплої води та зачекайте десять хвилин. Потім перелийте отриману суміш у склянці варення, перемішайте його та підігрійте на водяній бані до повного розчинення желатину. Слідкуйте, щоб варення не закипіло. Зніміть його з плити, остудіть і сміливо використовуйте як начинку.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитання10 годин тому
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитання11 годин тому
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитання12 годин тому
Фото: Максим Нікітін
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитання18 годин тому
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитанняВчора
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитанняВчора
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитанняВчора
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитання17 Травня 2025