Догори
Дати відгук

Торт із вівсяного печива з бананами та сметаною — простий десерт без випікання

Перед подачею торт потрібно посипати какао-порошком.

1 хв на прочитання08 Січня 2023, 00:29
Поділитись:

Торт із вівсяного печива з бананами та сметаною готується дуже просто і не потребує випікання. За бажанням кількість цукру можна трохи зменшити, оскільки саме печиво досить солодке.

Інгредієнти:

печиво вівсяне — 500 г;

сметана 15-20 % — 800 г;

банани — 300 г (2 шт.);

цукор — 180 г;

цукор ванільний — 1 ч. ложка;

какао-порошок — 2-3 ч. ложки.

Приготування.

До сметани додати цукор і ванільний цукор.

Збити сметану за допомогою блендера з насадкою «віничок».

Цукор повинен повністю розчинитись.

Банани очистити від шкірки і нарізати кружальцями.

Форму (найкраще діаметром 20 см) застелити пергаментом. Змастити дно невеликою кількістю сметани.

Викласти у форму приблизно 5-6 печив.

1-2 печива розламати на невеликі шматочки та заповнити порожнини.

Змастити сметаною шар печива.

Викласти шар бананів.

Шар бананів змастити сметаною.

Наступним шаром знову викласти печиво та заповнити порожнини.

Вкрити шар печива сметаною, що залишилася, і поставити торт у холодильник щонайменше на 8 годин.

Акуратно звільнити торт від форми та зняти пергамент. Перекласти торт на таріль для подачі та посипати какао-порошком.

Торт із вівсяного печива з бананами та сметаною готовий.

Також ми розповідали про 6 продуктів, які можна їсти на ніч без шкоди для фігури.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.