Торт без випікання — неймовірно смачний, простий і швидкий рецепт

1 хв на прочитання23 Лютого 2023, 00:21

Тортику достатньо постояти в холодильнику приблизно 2 години.

Не секрет, що приготування торта без випікання допомагає заощадити час, а результат виходить не гірше, ніж звичайно.

Інгредієнти:

борошно — 250 г;

вершкове масло 82,5 % — 150 г для коржа + 40 г для крему;

підсолоджувач — за смаком;

яйце — 2 шт.;

йогурт або сметана 10 % — 500 г;

кукурудзяний крохмаль — 30 г.

Приготування.

Для крему з’єднати яйця, йогурт або сметану, кукурудзяний крохмаль і підсолоджувач та варимо до загустіння.

Зняти з вогню, додати 40 г масла. Перелити в іншу посудину, накрити плівкою в контакт і поставити в холодильник.

У борошно натерти тверде масло, мачаючи його в це ж борошно, щоб було простіше.

Перетерти всю масу на дрібну крихту (простіше і швидше руками)

Перекласти масу на сковороду і посмажити, постійно перемішуючи — крихта почне темніти і смачно пахнути.

Тимчасом крем для зручності перекласти в кондитерський мішок.

Аби шари були рівні, зважити масу і поділити на рівні частини. Має вийти приблизно 5 «коржів» і 4 шари крему.

Зібрати торт: на низ покласти 1/5 частина крихти, зверху крем. І так далі.

Тортику достатньо постояти в холодильнику приблизно 2 години, але для більшої стабільності — ніч.

Також ми розповідали про міні-торт із печива та сметанного крему — надзвичайно простий рецепт без випікання.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: