Догори
Дати відгук

Топ-10 ідей подарунків на Новий рік і не лише

Щоб не довелося напередодні свят купувати на подарунок не те, що хотілося, а те, що залишилося на полицях.

5 хв на прочитання29 Грудня 2023, 20:16
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

Коли справа доходить до Різдва та Нового року, люди поділяються на два типи. Перші ставлять та прикрашають ялинку ледь не наприкінці листопада, відправляють вітання сильно заздалегідь і стежать за тим, аби подарунки були підготовлені щонайменше за місяць до свят. Другі — повна протилежність. З огляду на особливості характеру, завантаженість на роботі й інші обставини передсвяткову підготовку вони відкладають на останню хвилину, а потім у легкому авралі роблять усе відразу: прикрашають ялинку, пишуть привітання та купують подарунки. Такі люди напередодні свят продираються в магазинах через натовпи, нерідко купуючи на подарунок не те, що хотілося, а те, що залишилося на полицях. Щоб більше не довелось імпровізувати на ходу, «Здорові люди» підготували топ-10 «неочевидних» подарунків для друзів, родичів чи коханої людини.

Ароматична свічка

Абсолютно безпрограшний варіант різдвяного подарунка. Аромасвічки завжди привертають увагу й не можуть не сподобатися. Добре вибір дизайну, ароматів і бюджету такого подарунка практично не обмежений.

Свічка – далеко не марний елемент декору. Вона створює атмосферу та настрій. У цьому її цінність. Потрібно лише вибрати аромат, що підходить темпераменту обдаровуваного, та мети, якої вони мають досягти. Свічки з ароматами лаванди, ромашки, сандалу, кедра чи бергамоту створюють розслаблюючу та спокійну атмосферу. Натомість кавові та цитрусові аромати, а також запах імбиру й розмарину бадьорять, наповнюють енергією та піднімають настрій.

Збірник кулінарних рецептів

Ідеальний подарунок для любителів «чарувати» на кухні. Яскрава оригінальна збірка рецептів а-ля «для романтичних вечерь», «для ненудних сімейних обідів» або «десерти з нуля до зірки Мішлена» дадуть фору будь-якому кулінарному сайту. Гідна кулінарна книга може стати тією самою сімейною реліквією, яка передаватиметься з покоління в покоління. Постулат «книга — найкращий подарунок» досі актуальний.

Щоденник преміум-класу

Звичайний блокнот із магазину канцелярських товарів не підійде, а ось стильний щоденник преміум-класу від відомих виробників стане чудовим подарунком для ділової людини, у якої кожен день буквально розписаний по хвилинах. Так, це фактично витратний матеріал у її насиченому професійному житті, зате вона користуватиметься ним щодня протягом року.

Стильний дифузор

Є дифузори з ароматами для зняття стресу, підвищення життєвої енергії, гарного сну, а є просто радості. З ними майже та сама історія, що з ароматичними свічками, тільки підпалювати нічого не треба: розкрив, поставив — і приємний аромат заповнить усе приміщення, подарує приємні емоції та створить чіткі асоціації з найпрекраснішими моментами у житті.

Настільна гра

Безпрограшний варіант подарунка для активних, легких на підйом людей, які, навіть подорослішавши, залишаються дітьми в найкращому сенсі. Це може бути гра на розвиток мислення чи пам'яті, спостережливість, швидкість реакції, логіку чи прояв творчих здібностей і фантазії.

Вибирайте гру, яка однаково порадує дорослих, підлітків і дітей. Якщо вона розрахована на велику компанію, то у вас є всі шанси весело і з азартом провести новорічну ніч.

Навушники

Шукаєте технічний подарунок? Тоді однозначно навушники, дротові чи бездротові. Якщо потрібно відгородитися від усього світу чи скрасити шлях на роботу і назад додому, не заважаючи нікому навколо, прослуховування музики чи аудіокниг, — найкраще рішення.

Павербанк

Теж девайс, без якого у світі як без рук. У кожного хоч раз траплялися ситуації, коли мобільний телефон ось-ось розрядититься, а підзарядити його можливості нема. Тому мініатюрний, але потужний портативний зарядний пристрій стане привабливим і бажаним подарунком будь-кому, хто має електронний гаджет.

Термокухоль

Термокухоль, який дозволяє зберігати напої гарячими та запобігає проливанню — це не просто чудовий подарунок. Це турбота та любов, якими ви оточуєте близьку людину. Ранкова чашка кави все ще буде гарячою на той час, коли людина, яка отримала в подарунок термокухоль, дістанеться роботи. Чи тоді, коли в неї банально з'явиться вільна хвилинка, щоби ковтнути гарячого напою, що бадьорить.

Портативний масажер

Незалежно від того, чи обдаровується професійним спортсменом, офісним працівником або просто любить розслабитися, портативний масажер стане продуманим і цінним подарунком. Тому що виснажливі тренування, тривале сидіння за комп'ютером чи щоденна робота на ногах незмінно приносять біль і втому. Адже не всі мають можливість і час для відвідування масажного кабінету. Тому домашній девайс для самомасажу в житті сучасної людини — не розкіш, а потреба. Що може бути краще, ніж, прийшовши ввечері додому, запалити свічку, ввімкнути улюблений плей-лист і пройтися по втомлених затерплих місцях портативним масажером? Фактично одним новорічним подарунком ви закриваєте для людини питання з безстроковим абонементом у спа-салон.

Підписка на майстер-класи чи курси онлайн

Сучасній людині з її тотальним дефіцитом часу на навчання та саморозвиток онлайн-курси — справжня знахідка. Подаруйте цифрові заняття, курси чи майстер-класи за участю відомих науковців, коучів, авторів бестселерів, шеф-кухарів, талановитих майстрів рукоділля, б'юті-експертів... Питання вирішується натисканням клавіші мишки. А в результаті ви даруєте людині нові цілі та знання для їх досягнення.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.