Томатний суп із куркою, квасолею й овочами — вариться півгодини

2 хв на прочитання22 Листопада 2022, 14:04

Рецепт без картоплі.

Якщо хочете, щоб у супі «не зустрілися» м’ясо та картопля, як радять дієтологи, можна приготувати дуже смачний і поживний томатний суп із куркою, квасолею й овочами.

Інгредієнти:

куряче філе — 300-350 г;

квасоля консервована — 200 г;

помідори у власному соку — 400 г;

перець болгарський — 1 шт.;

морква — 1 шт.;

цибуля ріпчаста — 1 шт.;

цибуля зелена — 2-4 гілочки;

часник — 2 зубчики;

олія — ​​2 ст. ложки;

цукор — 1 ч. ложка;

сіль — за смаком;

перець чорний мелений — 1 дрібка;

перець червоний мелений — 1 дрібка;

паприка мелена — 1 дрібка;

лавровий лист — 2-3 шт.

Приготування.

Куряче філе промити і нарізати невеликими шматочками.

У казанку або каструлі з товстим дном розігріти олію й обсмажити куряче філе на великому вогні, приблизно 5-7 хвилин.

Очистити овочі.

Ріпчасту цибулю нарізати кубиками.

Моркву нарізати маленькими кубиками.

Додати в каструлю до курячого м'яса цибулю з морквою й обсмажувати ще 2-3 хвилини.

Нарізати часник.

Солодкий перець нарізати невеликими шматочками.

Покласти перець і часник у каструлю і готувати ще 2 хвилини.

З помідорів зняти шкірку (якщо ви використовуєте зі шкіркою), покласти в блендер і подрібнити.

Додати подрібнені помідори та всі спеції (крім солі) у каструлю. Готувати 2 хвилини.

Подрібнити зелену цибулю.

Додати в каструлю квасолю та подрібнену зелену цибулю. Перемішати.

Влити окріп, регулюючи необхідну густоту супу. Покласти сіль і лавровий лист. Перемішати і тушкувати на повільному вогні під кришкою ще 10-12 хвилин.

Томатний суп із куркою, квасолею й овочами готовий.

Також ми розповідали про томатний суп із квашеною капустою та копченими ковбасками: швидкий рецепт без картоплі.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: