- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Той самий рецепт: як приготувати запашний сирний кекс
Розкажемо, як приготувати сирний кекс – ароматний, смачний.
ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ПОТРІБНО:
- куряче яйце – 4 шт.;
- сир – 260 гр;
- цукор – 300 гр;
- борошно – 290 гр;
- розпушувач – 10 гр;
- ванільний цукор – 1 ч. л.;
- масло вершкове (82,5%) – 155 гр.
ЯК ГОТУВАТИ
- М’яке масло потрібно змішати з цукром за допомогою міксера.
- Потім сир (обов’язково потрібно протерти його через сито) потрібно додати в масу і ретельно перемішати до однорідного стану, потім додають ванільний цукор.
- По одному додають яйця, не перестаючи збивати суміш міксером. За цей час цукор має повністю розчинитися.
- Далі змішують борошно та розпушувач, просіюють цю суміш у майбутнє тісто і вимішують. Воно має вийти м’яким та однорідним.
- Тісто викладають у форму запікання, розігрівають духовку до 170 градусів і випікають протягом години, потім знижують температуру до 160 градусів і випікають ще 15 хвилин.
- За готовністю кекс дістають із духовки, залишають на 15 хвилин, а потім посипають зверху цукровою пудрою.
Смачного!
Більше з розділу Агро
Як зробити хрумкі хот-доги за 5 хвилин без тіста
Чи можна мульчувати рослини тирсою: ось що радять досвідчені садівники (ФОТО)
В Україні засіяно вже понад 2 млн гектарів ярих зернових і зернобобових
Пандемія на підході: ВООЗ бʼє на сполох через поширення пташиного грипу H5N1
Як приготувати картопляні крокети: ідея смачного обіду
Два способи зробити так, аби перці рясно вродили
Безе на паличці (швейцарська меренга) — простий і оригінальний десерт лише з чотирьох інгредієнтів
Рецепти Великодня: як правильно збивати яйця з цукром
Більше з GreenPost
Вчені назвали вид молока, який знижує холестерин
На Закарпатті у нацпарку "Синевир" виявили найбільшого метелика в Європі
3 кімнатні рослини, які очищують житло від пилу та канцерогенів
Тварини виступають у цирку, бо бояться покарання
20 квітня - Всеукраїнський день довкілля
На Одещині викрили браконьєра, який завдав збитки державі на суму більше мільйона гривень
Мангал із цегли власноруч (ФОТО)
Жирний язик: експерт розповідає, чому це небезпечно і як вирішити проблему