Цей рецепт додасть звичним маринованим огіркам несподівану нотку. Вони стають хрусткими, з легкою гостротою та ніжним медовим присмаком.
Інгредієнти.
огірки — 1 кг;
цибуля — 1 шт;
гострий перець — 1 шт;
зерно гірчиці — 1 ч. л.;
кріп, листя хрону та смородини;
сіль — 2 ст. л.;
мед — 4 ст. л.;
оцет — 100 мл.
Приготування.
Огірки замочити у холодній воді на 2-3 години.
На дно стерилізованих банок викласти зелень, нарізану цибулю, гострий перець та зерна гірчиці.
Щільно укласти огірки.
Приготувати маринад: закип'ятити воду, розчинити сіль і мед, додати оцет.
Залити огірки гарячим маринадом і закатати. Перевернути, укутати.
Більше рецептів читайте на GreenPost.