Догори
Дати відгук

Таку смакоту ви ще не куштували: таємний інгредієнт зробить тушковану капусту незрівнянною

Тушковану капусту можна зробити золотистою та пікантною, якщо скористатися дивовижним трюком.

2 хв на прочитання09 Травня 2023, 10:55
Поділитись:

Кожен з нас полюбляє поласувати тушкованою капустою, адже ця страва доволі проста у приготуванні та ще й дуже корисна для організму. А якщо до тушкованої капусти додати м'ясо, гриби чи чорнослив, то смак вийде просто незрівнянним. Проте цю страву можна зробити ще апетитнішою. Після приготування капуста вийде хрумкою та золотистою. Главред розповів, як смачно приготувати тушковану капусту, аби здивувати усіх друзів та близьких.

Досвідчені господині кажуть, що один секретний інгредієнт, який точно знайдеться на кожній кухні, може надати тушкованій капусті ідеальної консистенції. Адже часто буває так, що попри відмінний смак, зовнішній вигляд страви бажає мати кращого. Після приготування капуста нерідко перетворюється на кашу. Водночас страву можна врятувати, додавши до неї лише один компонент.

Отож, секрет приготування ідеальної тушкованої капусти криється у тому, що хитрі кулінари додають до неї звичайний столовий оцет (9%). Ви будете здивовані, коли скористаєтесь цим лайфхаком. Готова страва набуде більш виразніших ноток та матиме приємну пікантність.

Якщо ви задаєтесь питанням, скільки оцту потрібно додати до тушкованої капусти, то тут все залежить від ваших уподобань. Зазвичай господині додають до 1 кілограма капусти 1 столову ложку оцту. Проте ви можете варіювати цю пропорцію, якщо хочете зробити страву більш або менш пікантною.

Зауважте, що оцет потрібно додавати до капусти тільки тоді, коли вона вже трохи протушкується. Як правило, оцет потрібно додавати приблизно через 30 хвилин після того, як капуста почала тушкуватись.

Тепер ви знаєте, як тушкувати капусту, щоб її смак та аромат усіх захопив. Ваші рідні точно попросять добавки, адже від такої смакоти просто неможливо відірватись!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
ФОТО: ілюстративне
Температура у межах нуля і рясні опади: погода на вихідні
1 хв на прочитаннягодина тому
Зображення згенеровано ШІ
Відчуття падіння при засинанні — це нормально? Науковці пояснюють це дивне явище та наскільки воно небезпечне
3 хв на прочитанняВчора
Хірург Джозеф Якуб перед початком операції з видалення пахової грижі в операційній. Фото: Carl Gierstorfer і Laura Salm-Reifferscheidt
Міняють автомат Калашникова на хірургічні інструменти: медицина в Судані — країні, де все ще гірше, ніж у нас
11 хв на прочитанняВчора
Зображення створено ШІ
Фінляндія всьоме поспіль стала найщасливішою країною у світі: ось що робить фінів такими щасливими
1 хв на прочитанняВчора
На військовій базі на Алясці ведмеді влаштували собі шведський стіл із бойовими пайками (ФОТО)
3 хв на прочитанняВчора
Промислово розвинені країни пропонують 250 млрд євро на кліматичну допомогу: ось хто має заплатити
4 хв на прочитанняВчора
Найдорожчий банан у світі продали на аукціоні за 6,2 млн доларів: ось що вирішив зробити новий власник (ФОТО)
2 хв на прочитанняВчора
Кабмін на засіданні ухвалив низку рішень у сфері спорту та захисту довкілля
1 хв на прочитанняВчора