Так смачно, що можна готувати кожні 3 дні, італійський салат із макаронів

2 хв на прочитання23 Квітня 2023, 23:50

Рекомендуємо спробувати

Паста завжди була італійською стравою, здатною захопити увагу кухарів у всьому світі. Страва з макаронними виробами набула останнім часом колосальної популярності.

У різних інтернет-ресурсах можна дізнатися тисячі способів приготування різноманітних паст.

Якщо ви раніше не робили цю італійську страву, то рекомендуємо спробувати. Паста складається з макаронів та начинки, тобто соусу з овочами, м’ясом, морепродуктами, сиром та іншими компонентами.

Ми дамо рецепт приготування овочевої пасти.

Інгредієнти для пасти з овочами:

Інгредієнти для заправки:

Приготування овочевої пасти:

Відварюємо пасту до стану аль денте у підсоленій воді. У цей час потрібно зробити заправку – змішати оливкову олію з лимонним соком та червоним винним оцтом. У суміш додаємо гірчицю, цукровий пісок, сіль, сушений базилік та орегано.

Пропускаємо через прес зубчики часнику, викладаємо в суміш для заправки разом із петрушкою і ретельно перемішуємо.

Після приготування пасту треба промити під холодною водою.

Огірок потрібно нарізати на маленькі четвертинки, а помідори Черрі навпіл. Цибулю нарізаємо чверть кільцями, перці позбавляємо нутрощів і ріжемо невеликими кубиками.

Оливки потрібно нарізати кружальцями, а очищене авокадо на великі часточки. У макаронні вироби викладаємо подрібнені огірок, помідори, цибулю, перець, оливки, авокадо та сир.

Заправляємо пасту приготованим соусом, солимо і добре перемішуємо.

Ця страва – це щось між традиційною італійською пастою і салатом. Страва виходить досить насиченою по смаку, при цьому корисною.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: