- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Ситний гарячий салат із простих продуктів у вершковій заправці
Ситний гарячий салат із простих продуктів у вершковій заправці
Готується із найдоступніших продуктів
Простий салат на обід або вечерю. По суті це повноцінна страва, особливий смак якому надає вершкова заправка. Готується все просто і швидко, а знадобляться найдоступніші продукти.
Необхідні продукти:
- 1 штука готового курячого філе
- 2 цибулини
- 300 грам спаржевої квасолі
- 400 грам грибів
- 1 зубчик часнику
- Для заправки
- 50 грам твердого сиру
- 100 мілілітрів вершків
Як приготувати гарячий салат:
- Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Кладемо на сковорідку з олією, обсмажуємо до золотистого. Перекладаємо на тарілку.
- Гриби нарізаємо великими шматочками. Кладемо на сковорідку, солимо і смажимо до готовності.
- У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння. Потім кладемо квасолю і відварюємо 1 хвилину. Виймаємо її з каструлі на тарілку.
- Куряче філе заздалегідь відварюємо і залишаємо в бульйоні до повного охолодження. Потім дістаємо і нарізаємо шматочками.
- Приготуємо заправку. У сковорідку наливаємо вершки і додаємо тертий сир. Постійно помішуючи доводимо до кипіння і повного розчинення сиру.
- Всі підготовлені продукти перекладаємо в салатник. Додаємо приготовлену заправку і часник, пропущений через прес. Все солимо і перчимо до смаку, перемішуємо і подаємо до столу.
Більше з розділу Агро
В Україні запустили першу інтерактивну сирну мапу (ФОТО)
2 хв на прочитаннягодина тому
Природний захист рослин: виявлено новий біогербіцид, що перевершує хімічні аналоги
2 хв на прочитання2 години тому
Різдво 2025: готуємо 12 традиційних страв за оновленим календарем
2 хв на прочитання4 години тому
Ціни на соняшник в Україні можуть продовжити падіння після різдвяних свят
1 хв на прочитання7 годин тому
Роботи-газонокосарки: маленькі помічники для ідеального газону
2 хв на прочитання13 годин тому
Під Миколаєвом оштрафували чоловіка за транспортування акації та клена
1 хв на прочитанняВчора
Щоб кутя не скисла: секрети приготування та правила зберігання традиційної страви
2 хв на прочитання21 Грудня 2025
Загроза септоріозу: стратегія захисту озимої пшениці в умовах м’якої зими
2 хв на прочитання20 Грудня 2025
Більше з GreenPost
Вакцинація проти ВПЛ: чому однієї дози достатньо для пожиттєвого імунітету
2 хв на прочитання3 години тому
Кабмін дозволив передавати енергообладнання без аукціонів
1 хв на прочитання5 годин тому
Криза в небі Європи: нова система EES збільшила черги в аеропортах на 70%
2 хв на прочитання6 годин тому
Попередження про льодові явища: на українських річках починається замерзання
1 хв на прочитання8 годин тому
Трагедія на Нілі: в Єгипті зіткнулися два круїзні лайнери
1 хв на прочитання9 годин тому
Масований удар по енергетиці: Рівненщина, Тернопільщина та Хмельниччина — без світла
1 хв на прочитання10 годин тому
Україна отримала з Литви повний комплект обладнання для теплової електростанції
1 хв на прочитання11 годин тому
Коли варто робити пластику носа та як правильно підготуватися
3 хв на прочитанняВчора

