Догори
Дати відгук

Сирники з родзинками та бананом — незвичайний смак

Для їх приготування можна взяти кукурудзяне борошно.

1 хв на прочитання10 Грудня 2022, 07:39
Поділитись:

Сирники можна готувати по-різному, щоб вони здавались іншою стравою. Наприклад, їх можна посмажити з родзинками та бананом. Сир краще брати жирний і м'який, а борошно — будь-яке на ваш вибір, зокрема кукурудзяне.

Інгредієнти:

сир — 300 г;

банан — 210 г (1 шт.);

яйце — 1 шт.;

цукор – 50 г;

родзинки — 50 г;

борошно кукурудзяне — 40 г + 30 г для панірування;

олія — 50 мл.

Приготування.

Сир перекласти в миску.

Додати цукор і кукурудзяне борошно (40 г), вбити яйце.

Перемішати ложкою з'єднані інгредієнти, намагаючись розминати великі грудочки сиру.

Банан очистити, розрізати м'якоть на невеликі шматочки.

Родзинки пересипати в піалу і залити окропом на 1 хвилину. Після цього воду злити, родзинки просушити на паперовому рушнику.

М'якуш банана та родзинки додати в сирну масу.

Перемішати до однорідності.

Після цього вологими руками сформувати сирники й обкачати в борошні.

У сковороді на середньому вогні розігріти олію. Викласти сирники у сковороду.

Смажити на середньому вогні приблизно по 3 хвилини з кожного боку, до рум'яності.

Потім покласти сирники на тарілку.

Так само посмажте всі сирники.

Сирники з бананом та родзинками готові.

Також ми розповідали про картопляну піцу — оригінальний рецепт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.