- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Сирники з родзинками та бананом — незвичайний смак
Сирники з родзинками та бананом — незвичайний смак
Для їх приготування можна взяти кукурудзяне борошно.
Сирники можна готувати по-різному, щоб вони здавались іншою стравою. Наприклад, їх можна посмажити з родзинками та бананом. Сир краще брати жирний і м'який, а борошно — будь-яке на ваш вибір, зокрема кукурудзяне.
Інгредієнти:
сир — 300 г;
банан — 210 г (1 шт.);
яйце — 1 шт.;
цукор – 50 г;
родзинки — 50 г;
борошно кукурудзяне — 40 г + 30 г для панірування;
олія — 50 мл.
Приготування.
Сир перекласти в миску.
Додати цукор і кукурудзяне борошно (40 г), вбити яйце.
Перемішати ложкою з'єднані інгредієнти, намагаючись розминати великі грудочки сиру.
Банан очистити, розрізати м'якоть на невеликі шматочки.
Родзинки пересипати в піалу і залити окропом на 1 хвилину. Після цього воду злити, родзинки просушити на паперовому рушнику.
М'якуш банана та родзинки додати в сирну масу.
Перемішати до однорідності.
Після цього вологими руками сформувати сирники й обкачати в борошні.
У сковороді на середньому вогні розігріти олію. Викласти сирники у сковороду.
Смажити на середньому вогні приблизно по 3 хвилини з кожного боку, до рум'яності.
Потім покласти сирники на тарілку.
Так само посмажте всі сирники.
Сирники з бананом та родзинками готові.
Також ми розповідали про картопляну піцу — оригінальний рецепт.