М'ясо кролика дуже смачне й корисне. Суп із нього стане прекрасним обідом для всієї родини. Для супу можна використовувати будь-які частини кролика.
Інгредієнти:
кролятина — 500 г;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
морква — 1 шт.;
болгарський перець — 1/2 шт.;
картопля — 2 шт.;
перлова крупа — 1/3 склянки;
вода — 2 л;
спеції — до смаку;
сіль — до смаку.
Приготування.
Шматочки кролика залити водою, довести до кипіння й варити на повільному вогні годину.
Подрібнити цибулю, моркву і болгарський перець, окремо обсмажити. Коли м'ясо звариться, додати обсмажені овочі в суп.
Нарізати картоплю.
Промити перловку.
Додати в суп картоплю та перловку. Проварити все разом до готовності картоплі та крупи, хвилин 15. До смаку посолити й додати спеції.
Готовий суп розлити по тарілках і посипати свіжою зеленню. Також можна додати трохи сметани. Безумовно, смачний, легкий і поживний суп смакуватиме всій родині.
Більше новин читайте на GreenPost.