Догори
Дати відгук

Суп без картоплі — простий рецепт

Консистенція ніжніша порівняно з картопляним.

1 хв на прочитання17 Жовтня 2024, 07:24
Зображення згенеровано ШІ Зображення згенеровано ШІ
Поділитись:

Традиційно ми готуємо супи з картоплею як обов'язковим інгредієнтом. Тому приготування супу без картоплі у багатьох викликає подив. Хоча і без картоплі він може бути смачним і наваристим.

Бувають такі ситуації: налаштувався, почав готувати, а картоплі вдома не виявляється. В такому разі зовсім непогано буде приготувати такий ось рисовий супчик. Він дуже смачний, а його консистенція ніжніша порівняно з картопляним супом.

Інгредієнти:

яловичина — 200 г;

рис — 4 ст. ложки;

морква — 1 штука;

цибуля — 1 штука;

лавровий лист — 2 штуки;

олія — 3 ст. ложки;

сіль — до смаку.

Приготування.

У гарячу воду покласти порізане кубиками м'ясо. Варити 30 хвилин.

Моркву натерти на дрібну тертку, цибулю подрібнити. Обсмажити на олії.

Рис помити й додати в каструлю.

Відразу ж додати обсмажені овочі.

Коли рис буде повністю готовий, додати лавровий лист і через 1 хвилину вимкнути. Дати настоятися 10 хвилин.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.