Догори
Дати відгук

Сучасні мотокоси від STIHL: новинки весни 2024 року

STIHL - це надійний партнер для роботи на природі.

2 хв на прочитання07 Березня 2024, 20:00
Сучасні мотокоси від STIHL: новинки весни 2024 року Сучасні мотокоси від STIHL: новинки весни 2024 року
Поділитись:

Компанія пропонує сучасні інструменти для догляду за садом, ландшафтом, лісом або будівництвом. Це широкий спектр високоякісної продукції, яка допоможе впоратися з будь-якими завданнями.

Місія компанії - виробництво якісної техніки, серед якої і німецькі мотокоси нового покоління.

За свою 95-річну історію STIHL перетворився з невеликої компанії на транснаціональну корпорацію, лідера ринку та технологій у галузі мотопил та мототехніки. Бренд пропонує ознайомитися з новинками 2024 року.

Акумуляторна мотокоса STIHL FSA 30

Новинка весни 2024 року - акумуляторний тример STIHL FSA 30.

Відмінні риси моделі:

  • точність у саду (загальна вага всього 2,3 кг);
  • компактність. Довжина вала, кут нахилу косильної голівки та рукоятка регулюються ергономічно та без використання інструментів;
  • гнучкість при обрізанні. Він не тільки підстригає газон по висоті, а й виконує вертикальну стрижку кромок. Для цього косарний блок легко та без інструментів повертається на 90°. Кут косіння також можна регулювати в міру необхідності, щоб забезпечити оптимальну робочу позу під час обрізання крайок;
  • акумуляторна система для періодичного використання. Енергія від акумулятора AS 2, що входить до акумуляторної системи STIHL AS для власників приватних будинків та садів. Стан заряду і, відповідно, час роботи, що залишився, можна перевірити в будь-який час, просто натиснувши кнопку на дисплеї стану зарядки на мотокосі. Літій-іонний акумулятор напругою 10,8 В має енергоємність 28 Вт-год та повністю заряджається всього за 80 хвилин за допомогою зарядного пристрою. 

Акумуляторна мотокоса STIHL FSA 80

FSA 80 випускається у версії для скошування з велосипедною рукояткою. Завдяки бездротовому живленню пристрій можна використовувати без захисту органів слуху.

Модель FSA 80 дбайливо ставиться до сил користувача під час тривалої роботи. Цьому сприяє і підвіска плечового ременя, який можна без інструментів відрегулювати під індивідуальні розміри тіла амбітного власника саду. Ідеально збалансована, чудова продуктивність різання досягається, наприклад, під час стрижки газонів.

Акумуляторна мотокоса STIHL FSA 120

Ще одна новинка 2024 року - це акумуляторна мотокоса STIHL FSA 120 з велосипедною ручкою. Вона ідеально підходить для обрізки та скошування трави на середніх площах, навіть у місцях із підвищеним рівнем шуму. 

Модель FSA 120 чудово збалансована, вражає своєю невеликою вагою та відмінною продуктивністю різання, демонструючи при цьому оптимальну енергоефективність.

Чому українці обирають STIHL? Головні переваги бренду - надійність, продуктивність, зручність, широкий асортимент та сервісна підтримка.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.