Оригінальна та смачна страва нікого не залишить байдужою. При цьому нічого складного в її приготуванні немає. Картоплю краще вибирати більшу для приготування такого частування. Шкірку потрібно зняти, а потім плоди слід розрізати на дві частини. М’якуш треба прибрати, щоб вийшли «човники».
Ці половинки бажано трохи обсмажити.
Потім потрібно зайнятися приготуванням начинки.
Для цього слід подрібнити цибулю, перець, а потім обсмажити на середньому вогні пару хвилин. Потім можна додати фарш. Обсмажувати його слід, доки він не змінить колір.
Наприкінці готування слід додати спеції.
Потім картоплю треба викласти у форму для запікання, заповнити її потрібно засмажкою та фаршем. Також у форму слід вилити суміш із 180 мл води та ложки томатної пасти.
Випікають страву в заздалегідь розігрітій духовці близько 20 хвилин при 180 градусах.
Перед подачею таке частування можна прикрасити тертим сиром та свіжою ароматною зеленню.