Догори
Дати відгук

Страшні наслідки COVID-19: жінка перестала ходити

Через вісім місяців після зараження вона насилу може ходити і не здатна справлятися зі своїми трудовими обов'язками

1 хв на прочитання08 Листопада 2020, 15:50
Поділитись:

Мешканка Шотландії втратила здатність ходити на далекі відстані і не може продовжувати роботу геологом через вісім місяців після того, як перехворіла коронавірусом Про це повідомляє видання The MIrror.

47-річна геолог Брігід О'Доерті була здоровою і підтягнутою. Її робота передбачала часті виїзди «в поле» і подорожі у віддалені точки по всьому світу. У вільний час вона любила відпочивати на природі.

У березні О'Доерті заразилася коронавірусом Через вісім місяців після зараження вона насилу може ходити і не здатна справлятися зі своїми трудовими обов'язками.

«Як і більшість тих, хто тривалий час страждав від коронавірусу, мені залишилося справлятися з цією хворобою самій. Ніхто не може сказати нам, чи зможемо ми відновитися після хвороби. Я просто хочу повернути своє старе життя - бути здоровою і здатною працювати, бігати, плавати, їздити в гості до друзів і рідних, але я боюся думки про те, що цього не станеться. Мій роботодавець підтримує мене, але це не може тривати вічно. Я не знаю, що буду робити, якщо не одужаю і не зможу знову працювати », - підкреслила О'Доерті.

Вона вирішила попередити інших людей про потенційно руйнівні наслідки зараження коронавірусом для організму.

Тим часом, лікарі розповіли про п'ять ознак пневмонії, які людина може пропустити. Фахівці рекомендують прислухатися до свого організму, щоб вчасно розпізнати потенційну небезпеку.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.