Догори
Дати відгук

Солодкі яблучні скибочки на зиму

Мінімум інгредієнтів і зусиль, максимум користі та смаку. Зберігайте яблука на зиму і додавайте їх до своїх улюблених страв.

1 хв на прочитання3 години тому
Фото: Theperksofbeingus.com Фото: Theperksofbeingus.com
Поділитись:

Не витрачайте час на приготування начинки взимку! Ці консервовані яблука в сиропі стануть вашою паличкою-виручалочкою. Просто відкрийте банку, викладіть у тісто і насолоджуйтесь домашнім яблучним пирогом за лічені хвилини.

Інгредієнти.

яблука — 1,5 кг;

вода — 1 л;

цукор — 500 г;

лимонна кислота — 1 ч. л.

Приготування.

Яблука помити, видалити серцевину і нарізати великими скибочками.

У каструлі закип'ятити воду, додати цукор і лимонну кислоту. Розмішувати, поки цукор не розчиниться, і проварити сироп 5 хвилин.

Покласти яблучні скибочки в сироп і варити 5-7 хвилин.

Розкласти яблука по стерилізованих банках, залити гарячим сиропом і закатати.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.