Солодкі яблучні скибочки на зиму
Мінімум інгредієнтів і зусиль, максимум користі та смаку. Зберігайте яблука на зиму і додавайте їх до своїх улюблених страв.

Не витрачайте час на приготування начинки взимку! Ці консервовані яблука в сиропі стануть вашою паличкою-виручалочкою. Просто відкрийте банку, викладіть у тісто і насолоджуйтесь домашнім яблучним пирогом за лічені хвилини.
Інгредієнти.
яблука — 1,5 кг;
вода — 1 л;
цукор — 500 г;
лимонна кислота — 1 ч. л.
Приготування.
Яблука помити, видалити серцевину і нарізати великими скибочками.
У каструлі закип'ятити воду, додати цукор і лимонну кислоту. Розмішувати, поки цукор не розчиниться, і проварити сироп 5 хвилин.
Покласти яблучні скибочки в сироп і варити 5-7 хвилин.
Розкласти яблука по стерилізованих банках, залити гарячим сиропом і закатати.
Більше рецептів читайте на GreenPost.



