Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • «Солодка пристрасть»: як приготувати найоригінальніші мариновані помідори з яблуками

«Солодка пристрасть»: як приготувати найоригінальніші мариновані помідори з яблуками

Цей рецепт здивує навіть найдосвідшенічих кухарів.

1 хв на прочитання4 години тому
Фото: Goodhouse.com.ua Фото: Goodhouse.com.ua
Поділитись:

Це поєднання може здатися дивним, але воно створює неймовірний кисло-солодкий смак з пряним ароматом. Ідеально підходить до м'яса або ж як оригінальна закуска.

Інгредієнти.

невеличкі помідори — 1 кг;

кислі яблука — 3-4 шт;

кориця — 1 паличка;

гвоздика — 5-6 бутонів;

духмяний перець — 5-6 горошин;

цибуля — 1 шт;

часник — 1 головка;

сіль — 1 ст. л.;

цукор — 2 ст. л.;

оцет — 1 ст. л..

Приготування.

На дно стерилізованих банок покласти спеції, нарізану великими шматками цибулю та зубчики часнику.

Помідори проколоти зубочисткою, а яблука нарізати великими дольками, видаливши серцевину.

Щільно укласти помідори та яблука в банку.

Закип'ятити воду з сіллю та цукром, залити нею банки, накрити кришками та залишити на 15-20 хвилин.

Злити рідину, знову закип'ятити, залит бианки, додати оцет і одразу закатати. Перевернути банки догори дном і укутати до повного остигання.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.