Догори
Дати відгук

Смертельний флешмоб — на Полтавщині та Франківщині троє дівчат наковтались пігулок

В обох випадках лікарям вдалося врятувати дітей

2 хв на прочитання03 Березня 2021, 23:35
На Полтавщині та Франківщині троє дівчат наковтались пігулок На Полтавщині та Франківщині троє дівчат наковтались пігулок
Поділитись:

На Полтавщині 16-річна школярка перебрала з таблетками відомого спазмолітику. Дівчина з'їла 8 пігулок, їй стало дуже погано й вона потрапила до реанімації. Повідомляє "Кременчук Today".

На щастя, її стан вже стабільний й загрози життю немає.

А от дві дівчинки 12 та 13 років з Калуша на Франківщині отруїлися кількома десятками таблеток жарознижувального препарату. Пише Kalush News.

"До реанімаційного відділення дитячої лікарні Калуської ЦРЛ госпіталізували двох школярок – ученицю Калуського ліцею №10 2008 року народження та ученицю Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка, 2009 року", – розповіла заступниця міського голови Калуша з медичних питань Наталія Кінаш.

За її словами, дівчата вжили доволі велику дозу ліків. Аби не викликати підозру у фармацевтів, вони купували препарат у невеликій кількості в різних аптеках. Відомо, що обидві школярки із благополучних сімей.

За словами головної лікарки дитячої лікарні Ольга Герасимчук, учениця ліцею ім. Д. Бахматюка потрапила до лікарні, випивши 45 пігулок. Наразі її вже виписали додому. Що ж до другої дівчинки, то вона випила 70 таблеток. Її стан уже задовільний, але вона ще досі перебуває на лікуванні.

Раніше ми розповідали, що смертельний флешмоб триває: у Сумах дві 16-річні дівчини отруїлися таблетками.

Крім того, на Полтавщині дві 14-річні дівчинки порізали собі вени біля школи.

Нагадаємо, у Києві 12-річна дівчинка випала з 8 поверху, а 11-річний хлопчик вистрибнув з вікна ліцею (відео 18+). Це вже далеко не перші падіння дітей із вікон у столиці, з початку року зафіксовано понад півтора десятка таких випадків тільки в Києві. Городяни впевнені, що за ними стоять так звані групи смерті.

Тим часом у Рівному врятували школяра від «групи смерті».

Раніше ми розповідалипро 40 таблеток, смертельне відео та казки про синього кита: що стоїть за смертями підлітків.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.