Догори
Дати відгук

Смертельний флеш-моб триває: у Сумах дві 16-річні дівчини отруїлися таблетками

Поліція розслідує обставини отруєння неповнолітніх студенток.

1 хв на прочитання28 Лютого 2021, 17:07
Поліція розслідує обставини отруєння неповнолітніх студенток. Поліція розслідує обставини отруєння неповнолітніх студенток.
Поділитись:

У Сумах двоє 16-річних дівчат отруїлися лікарськими препаратами. 

Про це повідомив відділ комунікації поліції Сумської області.

Інцидент стався напередодні, 27 лютого. Першокурсниці прийняли таблетки від застуди, коли були вдома в одної з дівчат. Після цього вони самі викликали швидку. Дівчат шпиталізували до медичного закладу. Наразі їм нічого не загрожує. 

За словами начальника відділу ювенальної превенції Сумської пліції Сергія Тарасенка, цей випадок не пов'язаний з так званими "групами смерті", а також челленджами в соціальних мережах.

За фактом отруєння в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "доведення до самогубства".  Поліція розслідує обставини отруєння неповнолітніх студенток лікарськими засобами.

Внаслідок "пігулкового" флешмобу постраждали вже кілька підлітків. Так, на Донеччині 15-річна школярка наковталась пігулок.

Перед цим, спазмолітиками отруїлися 16 лютого дві 12-річні дівчинки у місті Боярка під Києвом. Діти з'їли по декілька десятків пігулок. Одна з дівчат померла.
Крім того, 17 лютого в Умані ще дві 13-річні школярки наковтались пігулок. Дівчата прийняли таблетки спазмолітика просто у школі. Діти потрапили до лікарні.

Також 18 лютого у Києві 15-річний хлопець наковтався таблеток та потрапив до лікарні.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.