- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Смажена курка з чорносливом і грибами — простий рецепт
Смажена курка з чорносливом і грибами — простий рецепт
Знайомий продукт розкривається в новому, вишуканому смаку.

Курка — справжній скарб на кухні: доступна, швидка в приготуванні й має безліч рецептів. Один із них — із чорносливом і грибами, де знайомий продукт розкривається в новому, вишуканому смаку!
Інгредієнти:
куряче філе — 500 г;
печериці — 300 г;
чорнослив без кісточок — 200 г;
цибуля — 2 шт.;
олія — 4 ст. л.;
петрушка або кріп (пучок);
сіль, перець — до смаку.
Приготування.
Чорнослив залити гарячою водою на 20 хвилин, після чого обсушити та порізати невеликими шматочками.
Куряче філе порізати скибочками. Печериці почистити та порізати тонкими пластинами, цибулю порізати півкільцями. На розігрітій сковорідці обсмажити шматки курячого філе до золотистої скоринки, потім додати цибулю та печериці, смажити до повного випаровування рідини. Потім додати чорнослив, сіль, перець, усе перемішати та смажити близько 10 хвилин.
Страву прикрасити дрібно посіченою зеленню петрушки чи кропу.
Більше новин читайте на GreenPost.







