Догори
Дати відгук

Смаковита шакшука: простий рецепт для гарного початку дня

Ця запашна та смачна страва вражає своєю легкістю приготування.

1 хв на прочитання25 Лютого 2024, 07:32
Зображення згенероване ШІ Зображення згенероване ШІ
Поділитись:

Шакшука — це вишукана страва, яка поєднує в собі простоту та неперевершений смак. Традиційний рецепт цієї страви вражає своєю легкістю приготування. Ця запашна та смачна страва стане ідеальним початком будь-якого дня.

Інгредієнти:

яйця — 3 шт.;

помідор — 1 середній;

цибуля ріпчаста — 1 невеликий;

часник — 2 зубчики;

томатна паста — 2 ст. л.;

приправа («пул бібер» або перець чилі);

паприка;

сіль;

перець;

зелень;

вода (можливо) — трохи.

Приготування.

Цибулю та часник дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору.

Додати нарізаний помідор і томатну пасту.

Посолити, додати спеції та нарізану зелень. Тушкувати кілька хвилин.

У поглиблення додати яйця, трохи їх посолити. Смажити до бажаного рівня готовності яєць (можна накрити кришкою).

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Більше з GreenPost
Фото ілюстративне
У місті Чоп та прилеглих громадах запроваджено двомісячний карантин через сказ
2 хв на прочитаннягодина тому
Фото ілюстративне
У Німеччині 14-річну радикалку оселять у спецконтейнері через відмову психіатрій
2 хв на прочитання3 години тому
Фото ілюстративне
Фахівці відновили світло для Миколаївської області після масованої атаки дронів
1 хв на прочитання4 години тому
Гороскоп на 21 грудня 2025 року
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 21 грудня 2025 року
3 хв на прочитання6 годин тому
Укрзалізниця запускає додаткові вагони до Кишинева
2 хв на прочитання9 годин тому
Закарпаття лідирує у розвитку зеленої енергетики у 2025 році
2 хв на прочитання10 годин тому
Скандальний «автобан» до Буковеля: загроза для пралісів ЮНЕСКО та екосистеми Ґорґан
2 хв на прочитання16 годин тому
Нова зброя проти раку: бактерії японських деревних жаб демонструють феноменальну ефективність
2 хв на прочитання18 годин тому