Догори
Дати відгук

Смаковита шакшука: простий рецепт для гарного початку дня

Ця запашна та смачна страва вражає своєю легкістю приготування.

1 хв на прочитання25 Лютого 2024, 07:32
Зображення згенероване ШІ Зображення згенероване ШІ
Поділитись:

Шакшука — це вишукана страва, яка поєднує в собі простоту та неперевершений смак. Традиційний рецепт цієї страви вражає своєю легкістю приготування. Ця запашна та смачна страва стане ідеальним початком будь-якого дня.

Інгредієнти:

яйця — 3 шт.;

помідор — 1 середній;

цибуля ріпчаста — 1 невеликий;

часник — 2 зубчики;

томатна паста — 2 ст. л.;

приправа («пул бібер» або перець чилі);

паприка;

сіль;

перець;

зелень;

вода (можливо) — трохи.

Приготування.

Цибулю та часник дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору.

Додати нарізаний помідор і томатну пасту.

Посолити, додати спеції та нарізану зелень. Тушкувати кілька хвилин.

У поглиблення додати яйця, трохи їх посолити. Смажити до бажаного рівня готовності яєць (можна накрити кришкою).

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.