- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Смачний і ситний сніданок — брізоль із ковбасою та помідором
Смачний і ситний сніданок — брізоль із ковбасою та помідором
Ця проста страва готується зі звичайних продуктів.
Брізоль — це поширена страва, через що є безліч рецептів цієї смакоти. Наприклад, брізоль із ковбасою та помідором.
Інгредієнти:
ковбаса копчена — 50 г;
помідор -, ½ шт.;
яйце — 2 шт.;
олія — 1 столова ложка;
сіль за смаком;
перець чорний мелений — за смаком.
Приготування.
На обробній дошці шматок копченої ковбаси нарізати тонкими кільцями.
Промити свіжий помідор. Нарізати його залежно від розміру кільцями або півкільцями.
У миску розбити кілька курячих яєць. Приправити їх сіллю, можна трохи поперчити на свій смак.
Яйця збити, скориставшись столовою виделкою.
На сковороді розігріти олію. Влити на сковороду приготовану яєчну масу.
Коли яєчна маса трохи схопиться, на один бік помістити скибочки ковбаси, чергуючи їх із помідором.
Начинку з ковбаси та помідора акуратно накрити вільною стороною яєчні.
Підсмажити брізоль із кожного боку.
Смачний та ситний сніданок готовий! Смачного!
Також ми розповідали про білковий сніданок за 2 хвилини — омлет, який готується без олії.