Смачний і ніжний заливний цибулевий пиріг : простий рецепт, яким захоплюються багато господинь
Складно повірити, але він підкорив весь світ.
Смачний, корисний, соковитий і поживний цибулевий пиріг. Дивовижний рецепт, який знають всі господині в світі, розповів Главред.
Божевільний рецепт прийшов до нас з Франції. Саме такий пиріг готували господині на святковий стіл завжди.
Швидкий пиріг з цибулею готувати дуже просто та багато часу не займе.
Бездоганний французький пиріг з цибулею і сиром - рецепт
Вам потрібно:
- Борошно - 300 гр
- Вершкове масло - 1 пачка
- Вода - 0,5 л
- Солі
- Сир твердий
- Яйця - 2 шт
- Цибуля - 3 шт
- Вершки 20% - 150 мл
- Оливкова олія
Покроковий рецепт, як готувати справжній Французький пиріг з цибулею та сиром:
Масло порізати кубиками та додати в глибоку миску, просіяти борошно і перемішати руками в дрібну крихту.
У тісто додати воду кімнатної температури та сіль.
Замісити тісто, можна кухонним комбайном. Сказати в кульку тісто, накрити харчовою плівкою або перекласти в пакет.
Відправити в холодильник тісто на цибулевий пиріг на 50 хвилин.
В цей час готуємо начинку з цибулі для пирога.
Цибулю почистити та дрібно порізати.
Обсмажити цибулю на французький пиріг до золотистого кольору.
Дістаємо тісто з холодильника. Трохи присипати стіл борошном.
Розкачати тісто для вашої форми, обов'язково робити пиріг з бортиками.
Тісто укласти в форму для випікання пирога.
Зробити виделкою кілька проколів та поставити в добре розігріту духовку на 10 хвилин.
Не можна тісто випікати більше ніж 10 хвилин.
Далі дістаємо форму, укладаємо частину цибулі.
Сир натерти на крупній тертці та посипати пиріг.
Третім шаром знову залишилася цибуля.
Яйця збити з сіллю, додати вершки та трохи молока.
Залити пиріг з цибулею сумішшю.
Включити духовку на 180 градусів та випікати цибулевий пиріг з сиром 20 хвилин, далі зменшіть духовку до 160 градусів і тримайте пиріг ще 10 хвилин.
В самому кінці можна посипати цибулю зеленню або сиром Пармезан.