Догори
Дати відгук

Швидкий суп харчо

До нього можна додати волоські горіхи.

1 хв на прочитання08 Серпня 2022, 12:50
Поділитись:

Суп харчо — страва національної грузинської кухні, але це не означає, що його приготування вимагатиме якихось екзотичних складових. Є простіші рецепти цього супу. Наводимо один із них.

Інгредієнти:

куряче філе — 200 г;

рис — 1/2 склянки;

картопля — 3 шт.;

морква — 1 шт.;

цибуля ріпчаста — 1 шт.;

томатна паста — 2 столові ложки;

сіль, приправи — за смаком.

Приготування.

Куряче філе дрібно нарізати.

Одну велику морквину натерти на тертці. Велику цибулину дрібно порубати. Викласти у сковороду. Додати томатну пасту. Пасерувати протягом 10 хвилин. Додати приправи (чорний перець, паприку, гострий червоний перець, сіль, можна ще куркуму — вона дає більш насичений колір супу.

Рис добре промити. Викласти рис і курку в каструлю.

До вмісту сковороди додати воду. Отриманим бульйоном залити рис і курку. Якщо замало води, додати необхідну кількість. Перевірити сіль. Покласти лавровий лист. Варити 10 хвилин, потім додати нарізану картоплю і варити ще 5 хвилин.

Зелень та часник дрібно нарубати. Суп вимкнути. Гарячий суп заправити зеленню та часником. Можна додати волоські горіхи.

Також ми розповідали про ситний омлет у лаваші (ФОТО).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.